Service


Zekerheid

Als wij jouw probleem niet kunnen oplossen, betaal je niet voor de tijd dat we gewerkt hebben*. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor goed werk, dat is wel zo eerlijk!

* Bij elke servicebeurt, dus ook als we het probleem niet oplossen, worden altijd reiskosten in rekening gebracht.


Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat al je apparaten lang mee zullen gaan. Bovendien werken wij zeer zorgvuldig om te garanderen dat al het werk dat wij verrichten, zowel hardware als software gerelateerd, voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.


Duidelijkheid

We maken van ons werk geen geheim. We willen niet alleen problemen oplossen, maar er ook voor zorgen dat ze niet meer terugkomen. Verder leggen we altijd graag uit wat het probleem is en hoe we het oplossen, zo weet je precies wat er gebeurt met jouw apparaten.

Maak meteen een afspraak!

Onze service is onder te verdelen in twee soorten. De eerste soort is service die wij vaker verrichten en daarom voor een vaste prijs aan kunnen bieden. Hieronder vallen onder andere een back up maken, computer assemblage of een windows installatie uitvoeren.
De tweede soort is alle overige service. Hiervoor hebben wij een tarief dat per kwartier rekent. Dit kan uiteenlopen van problemen met computers tot het instellen van een nieuwe televisie.

APK

Een volledige opschoonbeurt van je computer. We maken de computer virusvrij, verwijderen onnodige bestanden en updaten windows en de drivers van jouw computer.


Back-Up maken

Een back up van alle bestanden op je computer. Hierdoor kunnen de bestanden niet verloren gaan.


Windows Installeren

Een volledig nieuwe installatie van Windows. Hiermee is jouw computer op software gebied weer zo goed als nieuw.


Assemblage computer

Het in elkaar zetten van een computer uit losse onderdelen. Met enorme precisie en vakkundigheid gedaan.


Overclocken computer

Door iets meer stroom te geven aan sommige onderdelen nog iets meer prestatie uit de computer halen.


Installatie één component

De installatie van één enkel component, zoals een grafische kaart, geluidskaart of harde schijf, in jouw computer.

Afspraak Maken