Betaling

IDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Als je betaalt via iDeal kunnen wij je betaling direct verwerken en jouw bestelling zo snel mogelijk in elkaar zetten en versturen. Verder zijn er geen andere kosten bij het gebruik van iDeal.

PayPal

Ook accepteren wij PayPal betalingen. Met PayPal kunnen we de transactie meteen verwerken en direct beginnen met jouw order. Met PayPal zijn er geen extra kosten. Wel moet je een al bestaande PayPal account hebben om hiermee te kunnen betalen.

Betaalverzoek

Voor onze service aan huis is het ook mogelijk om zonder contant te kunnen betalen. Met Tikkie kan direct het bedrag (mobiel) betaald worden, en de service afspraak dus afgehandeld worden. Dit bedrag wordt altijd ná de afspraak betaald volgens de prijzen zoals beschreven staat op onze Service pagina.

Cash

Voor onze service aan huis is het ook mogelijk om met contant te betalen. Dit bedrag wordt altijd ná de service afspraak betaald volgens de prijzen zoals beschreven staat op onze Service pagina. Wij accepteren betalingen maar via één methode; contant en een andere betalingsvorm combineren is dus niet mogelijk.

Mollie

Wat is Mollie? Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt voor ons, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betaling